Home » Arhiva » Articole » Taxonomii folosite în dezvoltarea WordPress

Taxonomii folosite în dezvoltarea WordPress

0,00 lei

Descriere

Sfetcu, Nicolae (2023), Taxonomii folosite în dezvoltarea WordPress, IT & C, 2:2, 39-44, DOI: 10.58679/IT36755, https://www.internetmobile.ro/taxonomii-folosite-in-dezvoltarea-wordpress/

 

Taxonomies used in WordPress development

Abstract

A website taxonomy is the structure used for a website that organizes content in a logical manner so that users can easily navigate the website and understand its purpose. Visually, this can look like different sections and pages in a website, or categories in a blog. In WordPress, a taxonomy is a grouping mechanism for some posts (or links, or custom post types).

Keywords: WordPress, web development, taxonomies, SEO

Rezumat

O taxonomie a unui site web este structura utilizată pentru un site web care organizează conținutul într-o manieră logică, astfel încât utilizatorii să poată naviga cu ușurință pe site și să înțeleagă scopul acestuia. Din punct de vedere vizual, aceasta poate arăta ca diferite secțiuni și pagini dintr-un site web sau categorii dintr-un blog. În WordPress, o taxonomie este un mecanism de grupare pentru unele postări (sau linkuri, sau tipuri de postări personalizate).

Cuvinte cheie: WordPress, dezvoltare web, taxonomii, SEO

 

IT & C, Volumul 2, Numărul 1, Martie 2023, pp. 39-44
ISSN 2821 – 8469, ISSN – L 2821 – 8469, DOI: 10.58679/IT36755
URL: https://www.internetmobile.ro/taxonomii-folosite-in-dezvoltarea-wordpress/
© 2023 Nicolae Sfetcu. Responsabilitatea conținutului, interpretărilor și opiniilor exprimate revine exclusiv autorilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Taxonomii folosite în dezvoltarea WordPress”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *